In aanvulling op de erkende kwaliteitsverklaring op basis van het BRL 9321 certificaat heeft Kiwa vastgesteld dat Zand- & Grinthandel Zeldenrust II B.V. voldoende heeft aangetoond dat het zand afkomstig van onderstaande winlocatie(s) als PFAS onverdacht kan worden beschouwd. Bekijk de verklaring hier.

Met rupskranen wordt het nieuwe talud in vorm gebracht

Met rupskranen wordt het nieuwe talud in vorm gebracht

 In oktober en november leveren wij aan Gebr. Van der Lee 80.000 kuub vulzand. Hiermee verhogen zij het talud parallel aan de A7 tussen Winschoten en Oude Schans.

 

 

 

Lees meer

Rijkswaterstaat is samen met de provincies Groningen, Drenthe en de omliggende gemeenten, de N33 tussen Assen en Zuidbroek aan het verdubbelen. Dit gebeurt om de veiligheid en de doorstroming te verbeteren en de bereikbaarheid van de regio te vergroten.

Voor dit project zijn vele vrachten ophoogzand afgehaald vanaf de zandwinning in Zuidbroek. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Rijkwaterstaat: http://www.rijkswaterstaat.nl/wegen/plannen_en_projecten/n_wegen/n33/verdubbeling_assen_zuidbroek/

Knooppunt Zuidbroek in oktober 2013. Foto: Rijkswaterstaat

foto-youtubeNadat we enkele jaren stil hebben moeten liggen is onze zandwinning in Zuidbroek (Gr.) weer geopend. Vanaf 1 januari 2013 leveren we al weer ophoogzand uit depot. Vanaf heden is ook weer geklasseerd industriezand in alle soorten en maten leverbaar: metselzand, vloerenzand, betonzand, drainagezand en vele andere producten. Daarnaast hebben we ook een ruime voorraad uitstekende teelaarde.

 

Lees meer