De filosofie van Zwolle

We kiezen voor de zandwinlocatie voor de volgende uitgangspunten:

Kwaliteit

Onze verwerkingsinstallatie kent een zeer grote nauwkeurigheid: we bieden zes scheidingspunten (0,1 mm, 0,250 mm, 0,5 mm, 1 mm, 2 mm en 7 mm), zodat iedere zandsoort zorgvuldig en van permanent constante kwaliteit kan worden samengesteld. Dat is zowel voor de afnemer als voor een efficiënt gebruik van grondstoffen van belang.

Flexibiliteit

Door het ontwerp van het gehele win- en productieproces zijn we in staat alle zandsoorten, waaronder ophoogzand, in hoog volume en met maximale efficiency te produceren. Op deze manier kunnen we aan elke vraag van de markt voldoen.

Leveringszekerheid

We houden ‘op de wal’ grote voorraden aan, zowel in basisproduct, halffabricaat als in kant-en-klaar eindproduct (in totaal circa 50.000 ton industriezand en 50.000 m3/70.000 ton ophoogzand). We vinden van het belang dat elke klant, hoe groot ook, op elk moment en in elk tempo kan worden beleverd. Hiermee willen we ervoor zorgen dat we met gemak ook het meest imposante infra-project aan kunnen.

Beschikbaarheid

We gaan uit van de behoefte van klant en de logistieke keten. Daarom zijn onze openingstijden van 06.00-18.00 uur. De klant krijgt zijn eerste zand als de fabriek opengaat, of als het werk aan een project begint, en de handelaar/transporteur heeft zijn vrachtwagens en/of dumpers optimaal bezet. Bovendien is het mogelijk om ons industriezand per schip te leveren.